experiències recursos games listenings activities online news pissarra digital editorials, diccionaris i normativa infantil mail accés fitxers l'autor

CDROMS Multimèdia,
dirigits als infants,
per a l'aprenentatge de l'anglès

 
     

EL GRAN CACO. Diccionari multimèdia de vocabulari bàsic. Treballa els colors, els animals, la roba, el menjar, el cos i els números. Es treballa el so i la imatge, no pas l'escriptura. Conté activitats finals de reconeixement del vocabulari presentat.

El seu autor és en Víctor Martín i ens ofereix aquest programa gratuïtament.
(Atenció: pesa unes 50 Mb, però s'ho mereix).
A partir d'Infantil. Descarregueu-lo des d'aquí.
     

ENGLISH WITH TOBY. Conjunt de 3 CDRoms multimèdia d'anglès per a infants. El primer, número 1, va dirigit a 3r curs de Primària, els altres dos, número 2, a 4t i número 3 a 5è respectivament.

Dotze blocs d'activitats i tres de revisions o avaluació de tipologia molt diversa: completar, arrossegar, escoltar, relacionar, acolorir, destriar, aparellar... Aquests exercicis treballen el vocabulari bàsic d'aquestes edats.

El CD es basa en la teoria de les Intel·ligències múltiples i és un complement als llibres de text del mateix nom, però es ven per separat.

     

CHILDTOPIA. Empresa dedicada a crear software educatiu per a infants entre 4 a 10 anys.

El catàleg de Childtopia, en creixement constant, es composa de centenars de jocs interactius en cinc llengües que es poden gaudir a Internet mitjançant una subscripció, o bé adquirint un CD-ROM per gaudir-ne en un ordinador sense connexió.

Es pot fer ús dels jocs de mostra gratuïtament des del web o de tots ells durant un mes per només 1,5€.

     

PIPOCLUB. Empresa dedicada a crear software educatiu per a nens entre 1 a 12 anys, tot i que el software en llengua anglesa va dirigit als infants a partir dels 3 anys.

El seu catàleg està compost de CDROMs que treballen diferents àrees i alguns també en llengua catalana. Les activitats dels CDROMs d'anglès tenen l'opció de la traducció, tot i que aquesta és només en español.

Es pot tenir accés a les activitats tant ONLINE com adquirint els CDROMs.

Darrera Actualització: 24.10.2008