experiències recursos games listenings activities online news pissarra digital editorials, diccionaris i normativa infantil mail accés fitxers l'autor

 
 
 


Actions és un conjunt de 72 dibuixos que representen diferents verbs.

Els dibuixos es troben en documents pdf ja preparats per a ser impresos que comprenen 72 dibuixos i les seves 72 grafies. Un cop impresos o fotocopiats (recomano fer-ho en cartolina de color) es poden crear diferents grups de cartes per a jugar, per exemple, al memory
.

Actions es pot baixar en dos paquets: actions01.zip i actions02.zip.

 
 
 

opposites.zip
Opposites
és un conjunt de 54 adjectius agrupats per antònims.

Els dibuixos es troben en documents pdf ja preparats per a ser impresos i retallats per obtenir cartes amb què jugar.


És preferible fer-ne dos jocs, un de 13 parelles i l'altre de 14.

 
 
 


Dracula's family.

family.zip Aquest document .pdf ens permet treballar el vocabulari dels membres de la família (father, mother, sister, uncle, aunt, cousin) d'en Little Dracula.

Jo utilitzo quatre jocs de cartes diferents (en quatre cartolines de diferents colors). Els alumnes han d'aconseguir la família del color escollit i per fer-ho utilitzen l'estructura Have you got...? (els companys responen Yes, I have o No, I haven't)

 
 
 


Actions game.

actionsgame.zip L'arxiu comprimit .zip conté dos fitxers. Un amb flashcards que mostren diferents accions realitzades per un simpàtic personatge i l'altre fitxer correspon al nom dels diferents verbs.


Es pot aplicar de maneres diferents. Jo l'utilitzo a 4t de primària per aprendre els verbs, bàsicament de dues maneres: a) ensenyo els dibuixos a tota la classe i han de dir què fa el personatge; b) faig cinc jocs de color diferent amb els noms (cartolines de color, retallats i plastificats). Divideixo la classe en cinc grups, corresponents als cinc colors. Cada grup, al voltant de quatre taules i drets, reparteixen aleatòriament els noms cap per amunt. L'activitat consisteix en què el professor ensenya un dels dibuixos i els alumnes han d'agafar la targeta amb el nom que correspon a l'acció. Cal recomanar als alumnes que no diguin el nom en veu alta. És bo fer els grups dels alumnes per nivells.
 

Darrera Actualització: 02.12.2009