experiències recursos games listenings activities online news pissarra digital editorials, diccionaris i normativa infantil mail accés fitxers l'autor

Programari informàtic

Els programes de tipus gratuït es poden baixar directament des d'aquesta pàgina o estan redireccionats; els no gratuïts s'analitzen i es dona l'adreça on trobar-los.

 
     

3/04Geografia europea. Aprén el nom dels països europeus en anglès i després troba aquells que t'indiqui l'ordinador.

Cal baixar-lo i instal·lar-lo.
     

3/04Geografia dels EUA. Aprén el nom dels estats d'Estats Units en anglès i després troba aquells que t'indiqui l'ordinador.

Cal baixar-lo i instal·lar-lo.
     

3/04Modulador de veu.Aquest programa pot ser molt útil i servir per solucionar alguns dubtes de pronúncia. Poseu-lo a prova. Escriviu o importeu un text o les paraules que vulgueu i amb els menús podreu escollir la velocitat, el to o si voleu el tipus de persona que ho pronunciï: sigui un home, una dona, un nen, un noi cantant, robot...

Cal baixar-lo i instal·lar-lo.
 
 

Clothes. 32 activitats, en cinc paquets, al voltant del vocabulari de 19 peces de roba, realitzades amb el programa Clic.

Les activitats s'han estructurats en quatre grans blocs, corresponents a les habilitats lingüístiques: listening, reading, speaking i writing.

 
 
 

Letter machine és un programa dirigit a ensenyar l'alfabet a nens americans. A mida que trien una lletra, una frase amb paraules que comencen per aquesta apareix en pantalla i es llegida per l'ordinador.

Cicle Mitjà. Programa gratuït: http://www.riverdeep.net.

 
 
 

Preposicions de lloc. Edmon and Houdini són els noms dels personatges. Un li diu a l'altre on s'ha de col·locar. Totes les ordres són llegides per l'ordinador. Programa amb més d'una sorpresa. Una petita joia.

Cicle Inicial. Programa gratuït: http://www.riverdeep.net.

 
 
 

My Friend consisteix en transformar un ninot mitjançant la combinació de diferents parts del cos, colors i adjectius (round, pointed, big, small, bright, short, long, curly, straight i crooked). Clicant damunt del cuc cal completar les frases que descriuen el ninot. Genial!

Cicle Mitjà. Programa gratuït: http://www.riverdeep.net.
 
 
 

Make a story in Kenya és una petita demo amb la qual es pot crear una petita història a mida que es tria el personatge, mitjà de transport, lloc on va i què fa. En acabar, l'ordinador la llegeix i ens dóna l'opció d'imprimir-la i crear-ne un llibret.

C. Mitjà (adaptable). Demo grat. (www.riverdeep.net).
 
 
 

Scrabble és un software que imita el joc de taula amb el mateix nom. Poden jugar d'un a quatre jugadors, o jugar amb l'ordinador.

El recomano per a 6è, ja que per poder gaudir realment del joc cal conèixer vocabulari per a poder combinar les lletres i crear paraules.
 
 
 

Wordwizar és una petita aplicació que demana d'endevinar paraules que apareixen amb les lletres barrejades.

El professor té l'opció d'introduir diferents llistes de mots.

El fitxer wordwiz.zip també conté altres petites aplicacions.

 
 
 


Aquest enllaç us durà a una pàgina d'exercicis de vocabulari bàsic per a primària. Els alumnes poden fer els exercicis de reconeixement dels objectes que apareixen i obtenir els resultats en el mateix moment.

A partir de 3r de Primària.

 
 
 
Un grup de mestres i professors d'una SES d'Alcover han elaborat una activitat Clic sobre el futbol, amb el Barça com a centre d'interès i on es treballa el vocabulari relacionat amb aquest esport.

A partir de 5è de Primària.
 
 
 
Petit joc que consisteix en anar obrint portes d'una fortalesa segons el color indicat.

Autors: http://www.clickteam.com

A partir de Cicle Inicial.

 
 
 

Ray letters and numbers és una senzilla aplicació que té com a objectiu familiaritzar l'alumne amb les lletres de l'alfabet i guiar l'escriptura de vocabulari senzill: números i colors.

A partir de 2n. Programa gratuït:
http://www.rayslearning.com.

 
 
 
Irregular Verbs és un programa de consulta sobre els verbs irregulars i algunes de les seves formes conjugades.

C. Superior. (www.usingenglish.com).
 
 
 
Baby Games és un programa amb cinc jocs per a treballar un senzill vocabulari sobre els colors, les formes, els números, els animals i l'alfabet.

Cicle Inicial.
 
 
 

Hangman3. Joc del penjat sobre múltiples tòpics i adaptable a les diferents edats, ja que és un programa que es pot modificar: crear altres tòpics i les paraules que l'integren. Per a fer-ho, cal introduir la paraula TEACHER quan es demana el nom d'usuari.
Autora:
Maria Jesús Rodríguez. www.distraidos.com

Cicle Mitjà.
 
 
 
Who is who. A partir de les pistes que es donen, cal trobar el personatge.

A partir de Cicle Mitjà. (123learn).
 
 
 

Early learning ens ofereix una col·lecció de programes per treballar l'alfabet, sumes i restes, jocs de parelles, completar paraules, jocs diversos i altres.

Cicle Inicial. (Tyke bytes).

 
 
 
Jellybeans. Una formiga anirà recollint les mongetes de colors segons les nostres ordres. Aprendrem el nom dels punts cardinals, paraules com right, left i forward.

En una altra activitat, un simpàtic ocell ens anirà dient quina de les mongetes hem d'agafar.


A partir de Cicle Mitjà. (www.riverdeep.net).
 
 
 
 
ABC...Spelling 2.0 Programa per practicar l'alfabet anglès.

Conté activitats de selecció, discriminació i lletreig.


A partir de Cicle Mitjà. (autora:Maria Jesús Rodríguez. www.distraidos.com).
 
     
Anàlisi de diferents CDRoms multimèdia, actualment al mercat, per a l'aprenentatge de l'anglès en les etapes Infantil i Primària.


Darrera Actualització: 28.12.2011